10 вересня 2016

21:32
Національне Антикорупційне Бюро України випробовує недобір співробітників.
17:36
10 вересня у День физкультури і спорту в Центральному парку культури і відпочинку імені Горького пройшов щорічний ярмарок «Харків - спортивна столиця».
18:13
Голова Футбольної федерації України Андрій Павелко посватав головну команду країни до Харкова.
16:38
В Національній академії Національної гвардії України 10 вересня курсанти вишу склали присягу на вірність народу України. Церемонія пройшла традиційно – на Меморіалі Слави.
16:28
Молодіжна організація Фундація регіональних ініціатив запустила цикл пізнавальних лекцій, які проходитимуть просто неба.
14:53
У дитсадку №323, що знаходиться на вулиці Академіка Ляпунова в центрі Харкова, 15 вересня відкриється багатофункціональний майданчик, де малюків привчатимуть до спорту мало не з пелюшок.
12:01
Розшукуваний правоохоронними органами житель Кропивницького намагався виїхати в Росію.
11:31
На матчі 7-го туру чемпіонату України між донецьким «Шахтарем» і київським «Динамо», котрий пройшов на харківському стадіоні «Металіст» 9 вересня, встановлений рекорд відвідуваності за останні два сезони в Українській Прем'єр-лізі.
13:16
«Осіннє» читання, якщо до правди, передбачає підбиття хоч якихось життєвих підсумків, жнива долі, урожай прозових і поетичних текстів. Утім, ще багато книжок зберігають в собі «літнє» тепло колишніх пригод і подорожей – світом, всесвітом, зрештою, своїм власним «я».
11:23
Прем'єр України Володимир Гройман, перебуваючи у Харківській області з робочим візитом, поообцяв розібратися з комунальниками.