13 жовтня 2016

21:19
Суд вирішив змінити запобіжний захід для Алли Александровської у вигляді тримання під вартою на домашній цілодобовий арешт з браслетом. Щодо учасника штурму Харківської ОДА Спартака Головачова - за нього напередодні внесли заставу.
20:31
Сьогодні в військовому шпиталі Харкова пройшло святкування Дня захисника України. Були і врочисті поздоровлення, і нагородження військових та працівників шпиталю, і виступи талановитих дітей та дорослих.
20:33
Матч «Україна-Сербія», на який було отримано сертифікат УЄФА, пройде в Харкові 15 листопада.
17:54
Директор ДП "Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут трубної промисловості" Радомир Король поширив у ЗМІ неправдиву інформацію, що стосується роботи ПАТ "Турбоатом".
17:30
14 жовтня у Харкові проходитимуть заходи на честь Дня захисника України та Дня українського козацтва.
17:10
На фасаді будівлі Будинку рад в Харкові (вул.Сумська, 64) знов вивесили величезний прапор.
16:38
Харківські активісти БПП «Солідарність» долучилася до всеукраїнської акції зі збору гуманітарної допомоги українським бійцям в зоні АТО.
16:06
Розпорядження про початок опалювального сезону підписав Харківський міський голова Геннадій Кернес.
15:37
Триває прийом фотографій і історій, які увійдуть в експозицію "Харків в обличчях" - одну із складових проекту-дослідження «Харківський трельяж: люди, культура, одяг».
15:11
Один день залишився на те, щоб подати комплект документів для участі у конкурсі на стажування за програмою студентської мобільності Erasmus+ в Університеті Кадісу (Iспанія).