1 липня 2017

23:48
Ранкові хмари затримаються у Харкові до вечора, а потім розсіються. Удень піде сильний дощ, проте ближче до вечора він повинен стихнути.
16:57
Національний перелік нематеріальної культурної спадщини поповнився решетилівською вишивкою та пісенною традицією села Лука.
16:07
Співробітники правоохоронних органів виявили та викрили нелегальну діяльність ігрових салонів.
15:38
Військовослужбовці зведеного парадного підрозділу готуються до участі у заходах на честь Дня незалежності України, які пройдуть в Києві.
15:12
Діяльність директора, який отримував неправомірну вигоду, була викрита ізюмською прокуратурою.
14:38
1 липня Україна стала головувати в Організації чорноморського економічного співробітництва. До цього цей пост займала Туреччина.
13:54
Бійці, які лікуються в харківському військовому шпиталі, потребують допомоги – повідомляють волонтери.
13:02
Зокрема, на даний момент триває реконструкція фасаду театру імені Пушкіна, на яку було виділено 670 тисяч гривень з обласного бюджету.
12:28
Співробітники прокуратури направили до Первомайського міськрайонного суду позов, в якому висунули вимогу зобов’язати Слобідську сільську раду подбати про безпеку школярів на дорозі.
11:46
Фахівці апарату Північно-східного офісу Держаудитслужби в період з січня по травень 2017 року забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на загальну суму майже 15,5 мільйонів гривень.