11 листопада 2017

23:21
У Харкові протягом усього дня погода буде похмурою. Нічний дощ вранці повинен послабшати. У середині дня опадів не передбачається, а ближче до вечора вони відновляться ще з більшою силою.
18:08
Захист Геннадія Дронова оскаржуватиме рішення суду про запобіжний захист.
17:07
Страшний випадок трапився у Немишлянському районі міста.
16:05
11 листопада нового виконуючого обов'язки заступника начальника Головного управління Нацполіції в Харківській області представили колективу.
12:09
13 листопада 2017 року у Художній галереї імені Генріха Семирадського Каразінського університету з нагоди 500-річчя Реформації відкриється виставка “Here I stand — Мартін Лютер, Реформація та її наслідки”.
12:05
Чим ближче до впровадження Eticket, тим більше харків`яни замислюються про зручність.
11:58
Учора сталася ДТП за участю двох маршруток. На сьогодні двоє з 11 постраждалих залишаються у лікарні.
08:48
Робітники Основ'янського відділу поліції Харкова розповіли про елементарні правила безпеки.
07:47
Кожного року восени Харків стає трішки німецьким – в городі більшає німців на вулицях, чутно німецьку мову, майже кожного дня відбувається якась подія, зв’язана з цією країною. Це тому, що Генеральне консульство Німеччини в Донецьку/офіс Дніпро проводить у місті Тижні Німеччини. Цього року вони пройдуть з 10 до 24 листопада й запропонують низку цікавих і корисних заходів – відкриття виставок та муралу, конкурси дитячого малюнку та студентських проектів. Всі вони не тільки знайомлять українську й німецьку культури, але й створюють горизонтальні зв’язки між колегами та людьми зі спільними інтересами з обох країн.
13:44
Причина - в нашій державі склалася катастрофічна ситуація