14 березня 2018

22:35
14 березня харківські тролейбуси не їздитимуть маршрутами №7 і №46.
22:18
Мерія Харкова визначила терміни призову харків'ян на строкову військову службу.
20:58
14 березня Голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична взяла участь у відкритті музичного фестивалю Kharkiv music fest, який вируватиме до 29 березня.
19:00
Автомобілістам не рекомендують їздити в цьому напрямку як мінімум до вихідних.
18:44
Сьогодні в приміщенні Головного управління Держгеокадастру відбулася видача наказів на отримання земельних ділянок.
17:34
Студентам ХНУ Каразіна розкажуть про освіту в Америці.
17:30
На додатковий попередній конкурсний відбір подали 15 інвестиційних проектів у сфері енергоефективності медичних установ.
16:09
Кавер-версії хітів культових Depeche Mode у виконанні українського оркестру Prime Orchestra були відібрані представниками британської групи для акції Facebook Fan Takeover. Акція триває вже майже рік — кожного дня її героями стають колективи, музиканти, фотографи та інші митці з усього світу, які створюють дещо, пов'язане з Depeche Mode. Майже в самому кінці акції до поля зору британців потрапили симфонічні аранжування українців — тепер відеозаписи цих виступів опубліковані в соціальних акаунтах колективу, а розповідь про український оркестр — на офіційному сайті Depeche Mode.
15:07
За словами експертів, цей метод буде корисним для обох сторін - і для клієнтів, і для фахівців.
12:28
14 березня о 16.00 відбудеться «Crit» з Вікі Торнтон та Адамом Волкером, художниками, що перебували на резиденцїї в Україні за програмою мистецьких резиденцій Британської Ради SWAP: UK/Ukraine та кураторами резиденції на Сошенко 33 - Сороковою Анною та Тарасом Ковачем.