2 квітня 2018

17:53
У стартовому матчі третього кола чемпіонату України з футболу у другій лізі (група «Б») харківський «Металіст 1925» вдома розгромив одного з аутсайдерів – команду «Інгулець-2» з Петрова (Кіровоградська область) з рахунком 4:0.
17:49
Прокуратура Харківської області затвердила і скерувала до Дзержинського районного суду Харкова обвинувальний акт щодо двох харків'ян, які підозрюються у викраденні підприємця і вимаганні у нього $ 250 тисяч.
17:43
Компенсація за об'єкти житлової нерухомості, що викуповуються, надається тільки їхнім власникам і не може надаватися зареєстрованим у таких будинках мешканцям.
17:43
31 березня 2018 пройшли перші в Харкові змагання за басейновим дисциплін фрідайвінгу за правилами міжнародної федерації AIDA International. 
17:33
З 20 по 28 квітня Міжнародний фестиваль екологічного плакату «4-й блок» запрошує на дизайнерські виставкові проекти, хакатон, присвячений екологічній і соціальній взаємодії з містом, дитяче містечко, лекції та воркшопи від світових зірок дизайну, концерти і театральні перформанси. Мета проекту – спонукати кожну людину знайти відповідь на питання: що конкретно я можу зробити для своєї планети і для свого міста?
15:52
У збірної України - друге командне місце з тридцяти двох країн учасниць, харків'янин Сергій Горсков отримав срібну медаль.
14:06
Жителі міста Лозова отримують технічну воду від рятувальників.
12:27
Вчора, 1 квітня, рятувальникам дев'ять разів доводилося ліквідовувати наслідки підтоплень.
13:03
Про це голова ХОДА розповіла під час своєї зустрічі з делегацією Американської Ради з питань зовнішньої політики.