5 квітня 2018

20:44
5 квітня в Міжнародному аеропорту «Харків» зустріли перший літак із Німеччини.
17:52
Створюються якісно нові умови для підготовки фахівців, встановлюється сучасне обладнання, інтерактивні тренажери, укладаються договори про дуальну освіту з провідними національними виробниками та іноземним бізнесом.
16:40
5 квітня у торговельно-розважальному центрі «Мега-Антошка», розташованому біля станції Харківського метро «Наукова», в рамках перевірки відбулись тактико-спеціальні навчання пожежно-рятувальних підрозділів та персоналу цього закладу.
17:10
Під час розширеної урядової наради питань децентралізації та регіонального розвитку Юлія Світлична відзначила суттєве розширення можливостей у галузі освіти, яке було надано децентралізацією.
16:25
Група SHKLO виступала в Польщі, Німеччині, Чехії, Словаччині, Австрії, у багатьох містах України, але в рідному Харкові, у неї не було жодного великого концерту.
16:11
Співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом військової прокуратури викрили на хабарі підполковника управління захисту економіки Нацполіції у Харківській області.
15:00
Певні зсуви, які сталися внаслідок погодних умов, не мають вплинути на якість врожаїв.
11:52
Для зручних подорожей пасажирів під час великодніх свят Укрзалізниця призначила додаткові поїзди. Вони курсуватимуть на популярних напрямках Харків – Ужгород, Черкаси – Львів, Дніпро – Одеса та Костянтинівка – Одеса. Загалом на початок квітня вже призначено 8 додаткових поїздів.
11:47
З 6 квітня вантажівкам вагою понад 15 тонн заборонять проїзд трасою Чугуїв – Мілове.
11:42
В області відкрито «гарячу лінію», на яку можна звертатися з питаннями щодо медреформи.