Вадим Приходченко, голова Братства Апостола Андрія Первозваного

Жанна Титаренко  |  Субота, 3 липня 2010, 15:43
Вадим Приходченко відносно нова постать як в Українській Автокефальній Православній Церкві так і в Братстві Апостола Андрія Первозваного. Тим не менш, наслідки його діяльності є відчутними для усієї української громади Харкова. Про свій життєвий шлях “Справжній варті” розповів сам пан Вадим.
Вадим Приходченко, голова Братства Апостола Андрія Первозваного

Я народився в 1963 року 1 квітня в першому пологовому будинку недалеко від південного вокзалу. Але батьки жили на той час у Малій Данилівці Дергачівського району Харківської області. Так, я звідти, то моє коріння. А вже з 4 класу ми переїхали, і я навчався в 124 школі на Салтівці. І моє більш свідоме життя пройшло вже там. Хочеться сказати що я харків’янин, але коріння трішки звідтіля.

Після закінчення школи я навчався в ХІМЕСХ (Харківський Інститут Механізації та Електрифікації сільського господарства) за фахом механізація та електрифікація сільського господарства. Я за освітою інженер-механік.

Потім за направленням пропрацював рік у селі, опісля ще три роки працював в Харкові.

Рік навчався в аспірантурі в Києві. У 1990 – 1991 роках брав участь у ланцюгу єднання (це було так зворушливо, сльози на очі наверталися), був членом різних націоналістичних утворень.

Потім за сімейних обставин повернувся до Харкова, відійшов від політики, і займався бізнесом. Я і зараз є підприємцем, але разом з тим ще головою Харківського Крайового Братства Апостола Андрія Первозваного.  

 

comments powered by HyperComments