До редакції видання звернулось 14 осіб, і розповіли про контакти з НЛО

Жанна Титаренко  |  Вівторок, 18 січня 2011, 22:55
Я ніколи серйозно не цікавилась цією темою. Але після кількох розповідей вирішила про це написати. Очевидці описують різні вогні, оптичні об’єкти і, навіть, маленьких істот із жовтими кришталиками очей.
До редакції видання звернулось 14 осіб, і розповіли про контакти з НЛО

Аби життя не здавалося занадто сумним, і доповнити вже надану інформацію, редакція інтернет видання «Справжня варта» розмістило в мережі Інтернет оголошення: «Хто бачив НЛО, або підозрює, що бачив, звертайтесь за вказаним номером».

Після кількаденного мовчання до редакції «Справжня варта» надійшло 14 дзвінків. Перший очевидець чітко впевнений у тому, що він бачив на власні очі, як НЛО здійснило посадку прямо на стовп і, вчепившись спеціальними кігтиками за дроти, кілька годин поспіль заряджало акумулятори. Молодий юнак під час розмови часто посилався на те, що був дуже наляканим і тому більше нічого не запам’ятав.

Другий дзвінок зробив студент. Ім’я прохав не розголошувати. Він заявив про те, що дуже часто і дуже раптово, інколи, навіть на парах, до нього в голову вриваються уявні образи істот з інших планет, з якими він подумки спілкується. Інколи, вони йому пропонують подорож на іншу галактику, але студент подумки їм пояснює, що в нього навчання і він не може поїхати. За словами такого уявного очевидця, такі бесіди тривають від кількох хвилин до чверті години. Студент щиро вірить у те, що телепатичне спілкування є новим видом мобільного зв’язку і наполягає на тому, що він має постійні контакти з іншопланетянами.

Наступний дзвінок зробив чоловік літнього віку. За його словами, він вночі побачив дуже яскраве світло блідо-жовтого кольору в формі кулі. Потім все це раптово зникло. Спочатку склалося враження, що то блискавка, яка просто розсіялася. Чоловік не роздивлявся об’єкт ретельно, бо не мав жодних намірів його запам’ятовувати. Але тепер час від часу він мимохіть згадує побачене і не знає куди від цього подітися. Зараз чоловік впевнений у тому, що то була не блискавка, а НЛО.

Зробити четвертий дзвінок наважився теж хлопець. На відміну від попередників, від контакту з іншопланетними істотами він отримав велике задоволення і мріє про наступну зустріч. Побачене виглядало так: надзвичайно худенька істота з одним оком, що рухається за допомогою великої кількості міцних щупалець. За словами юнака, істота була одягнена в дуже тонкий одяг і оборонялася за допомогою частих ударів електричним струмом. Але обережно потримати за щупальце чи, навіть, за голову істота дозволяла. Зріст такої тендітної гості сягає 160 сантиметрів.

Наступні очевидці описували різні невідомі для них об’єкти, що світилися, лякали їх і завдали суттєвої шкоди нервовій системі.

До редакції також звернулася жіночка з Донеччини на ім’я Галина. У новорічну ніч, прослухавши привітання президента України, вона побачила, що на її подвір’ї щось світиться. Пані Галина подумала, що забула вимкнути світло в сараї і вийшла з хати. Підійшовши до дверей хліва, вона помітила, що лампочка не горить і яскраве світло йде знизу. Потім, пані Галина побачила трьох маленьких істот із жовтими кришталиками червоних очей. Зріст найбільшого сягав 1 метра, а ті двоє були ще нижчими. Злякана жінка почала відходити назад і швиденько заховалася в хату. До наступного дня пані Галина панічно боялася дивитися у вікно і виходити на вулицю.

Останнім зателефонував хлопець. Він скаржився на те, що інколи, чує пищання якихось невідомих електронних пристроїв, перед очима робиться повністю темно і він падає. Отямившись від цього юнак зі страхом починає згадувати, як невідомі істоти його кудись тягли, потім трясли і вимагали спілкуватися з ними. Самотній хлопець переконаний в тому, що це роблять не звичайні люди, які є членами його родини і мешкають поряд, а іншопланетяни. Юнак підозрює, що над ним проводять якісь наукові експерименти, бо після кожної такої пригоди його стан здоров’я погіршується.        

comments powered by HyperComments