Життя по-бразильські. Частина 1 - Сан-Паулу

Ліна Кажан  |  Неділя, 23 січня 2011, 14:12
Величезні пляжі, океан, чистий пісок під ногами, багато музики, танців і нескінченне свято цілодобово - типове уявлення про найбільшу країну Південної Америки! Ласкаво просимо до Бразилії, країни мрій кожного туриста!
Життя по-бразильські. Частина 1 - Сан-Паулу

Нудьгувати туристам у Сан-Паулу не доведеться. Це місто контрастів.

 Сан-Паулу – велике місто. Тут проживають 11 млн. людей. Це – фінансоваа та промислова столиця країни. У Сан-Паулу всі заклади відкрито цілодобово. Будинки в місті, як правило, високі. Зазвичай на 15 – 20 поверхів. Ви маєте можливість завітати вночі до будь-якої крамниці або ресторану. Можна просто прогулятися вулицями. Ніхто не буде здивований цим. Усупереч пліткам, рівень злочинності в країні є не більшим, ніж будь де.
Протягом робочого тижня дорожній рух у місті є досить великим. У часи пік по вулицях Сан-Паулу повно дорожніх .заторів. Ситуація на дорогах особливо ускладнюється по понеділках вранці та по п`ятницях ввечері. Це той самий час, коли люди їдуть відпочити за місто або повертаються назад. У вихідні вулиці відносно вільні. Саме тому в різні дні ви можете проїхати на автівці одну й ту ж саму відстань за десять хвилин або за цілу годину.
Нудьгувати туристам у Сан-Паулу не доведеться. Це місто контрастів. Протягом років мігранти з Європи та Азії їхали сюди. За довгий час місто Сан-Паулу ввібрало в себе багато іноземних традицій і стало таким собі культурним міксом. Тут багато галерей та музеїв на будь-який смак. Найвідоміші з них – Міський музей витончених мистецтв, Музей сучасного мистецтва, Музей живопису, Державна картинна галерея та Музей «Імпіранья».

Любителі природи можуть завітати до парку Ібірапуера або до заказника.
 Усі фанати футболу обов`язково відвідують стадіон «Пакаембу». Бразильці обожнюють спорт. Майже в кожному дворі є своя маленька спортивна команда. Кожен талановитий хлопець має шанс бути обраним до справжньої футбольної команди. Бразилія добре відома своїми гравцями. Протягом багатьох років Пеле був королем футболу. Бразильська збірна команда вигравала Чемпіонат світу з футболу аж п`ять разів. Волейболісти теж не здають свої позиції. Збірна Бразилії з волейболу є дуже серйозним супротивником для кожного. 

В Бразилії буде проведено Чемпіонат світу з футболу 2014 року. 

Приблизно так проводять свої лекції Рікі та Кароліна, які завітали до Харкова з далекої Бразилії. Паралельно вони показують глядачам яскраву презентацію. Світлини з видами різних місць змінюють одна одну на екрані телевізора. З`являється надпис “Obrigado!” (українською «Дякуємо!») Невже минув цілий час? Таке враження, що лекція тільки-но почалась.


 

comments powered by HyperComments