У Харкові з’явилася новий естрадний колектив КПСС

Жанна Титаренко  |  Понеділок, 11 квітня 2011, 16:37
Вартість квитків на концертні програми КПСС сягає від 80 до 150 гривень. Члени цього колективу не соромляться спізнюватись на прес-конференції і не відповідати на питання журналістів.
У Харкові з’явилася новий естрадний колектив КПСС

 

Сергій Бабкін є лідером гурту. Як і всі інші хлопці, він часто посміхається. Про новий музичний альбом, презентація якого відбудеться 15 квітня в клубі «Жара», розповісти зв’язними реченнями члени КПСС не змогли.

На запитання журналістів, про те, чому їх новий альбом називається «Свинець», члени гурту КПСС відповідати відмовились. А трішки подумавши, Перт Целуйко сказав: «Назвали так, тому що думали дуже довго».

На прес-конференцію прийшло близько 20 журналістів. Члени КПСС дозволили собі запізнитися на 20 хвилин. Зрозумівши, що гості прес-центру не зможуть чимось здивувати і зацікавити читачів, журналісти припинили ставити питання і прес-конференція за 10 хвилин завершилась.

Члени КПСС дуже прохали продовжити прес-конференцію, і лише після цього стало зрозуміло, що хлопці, насправді хотіли давати відповіді на питання, просто не могли це робити зв’язною мовою і зрозумілими реченнями.

Члени естрадного рок-гурту КПСС грають на барабанах та гітарах. У рекламах своїх концертів для глядачів КПСС обіцяють вокал, але водночас, лідер гурту Сергій Бабкін співаком себе не вважає.

Назва гурту КПСС перегукується з назвою Комуністична Партія Совєтського Союзу, але хлопців це не засмучує. Вони вважають, що такі асоціації аж ніяк не заважатимуть їх виступам.

comments powered by HyperComments