Вишукані деталі будівель, які пережили революції і реставрації, дивляться на нас сьогодні на вулицях міста і фотовиставках

Жанна Титаренко  |  Середа, 11 липня 2012, 13:22
В експозиційній залі обласної Художньої галереї "Мистецтво Слобожанщини" триває виставка фотографій Олексія Самойленка та Ігоря Головаша "Харків невидимий і очевидний".
Вишукані деталі будівель, які пережили революції і реставрації, дивляться на нас сьогодні на вулицях міста і фотовиставках

У своїх роботах фотографи зафіксували масу цікавих деталий, на які майже не звертають увагу пересічні мешканці Харкова. Різноманітні дивакуваті фігурки, якими прикрашені колони величезних будинків, стіни, куточки над вікнами - дають відголосок величі старої архітектури, яка так чи інакше торкнулася нашого міста.

Олексій Самойленко більшу частину своїх робіт присвятив нічному Харкову. Фотограф вважає, що вдень місто зумисне одягає буденні сірі шати, аби не відволікати мешканців від їх щоденних справ, а вночі, при світлі ліхтарів, усі фігури візуально стають об'ємними.

Якщо Вас зацікавив цілісний образ нічного і денного Харкова, приходьте у виставкову залу харківської обласної Художньої галереї "Мистецтво Слобожанщини" за адресою: Держпром, 4 під'їзд, перший поверх (вхід з боку Майдану Свободи) з 11.00 до 19.00.

Виставка триватиме до 21 липня. Вхід вільний.

comments powered by HyperComments