Справжній джаз від українських виконавців. Лаура Марті в Харкові

Дарія Гриценко  |  Середа, 20 березня 2013, 00:06
Минулого тижня у харківському клубі «Джазтер» (пров. Театральний) відбувся концерт джазової вокалістки і композитора з Києва Лаури Марті. Виступ української співачки із постійним складом кращих джазових музикантів: Наталею Лебедєвою – клавішні, Олександром Новаковим - бас-гітара, Сергієм Табунщиком – ударні, справив велике враження.
Справжній джаз від українських виконавців. Лаура Марті в Харкові

Концерт зібрав повний зал. Глядачі вже знайомі із творчістю Лаури, адже більше року тому гурт вже виступав у «Джазтері». Програма пройшла на одому диханні.

А наступного дня, 9 березня, Лаура відіграла концерт у клубі "Корова" вже із харківським складом музикантів. Цього вечора на клавішних грав Сергій Давидов – відомий джазовий піаніст, Денис Мороз – на бас-гітарі,Сергій Балалаєв – ударні.

Цікаво було чути виконання професіоналів, тим більше, що часу для репетиції до виступу в них фактично не було. Весь виступ, як велика імпровізація, здивував і якістю звуку, і настроєм, що змінювався впродовж виступу від  мелодичного повільного до танцювального підривного, і, звісно, високим рівнем подачі. Музиканти напрочуд зіграні, і було бачити, що вони самі задоволені грою.

Нагадаємо, що Лаура Марті приїхала до рідного Харкова зі своєю сестрою Кристиною: дівчата відіграли концерт для вчителів рідної школи. І харків’янам пощастило чути музикантів наживо.

Найближчим часом сестри Марті планують зйомки кліпу на пісню «Любіть Україну» - слова В.Сосюри, музика Лаури Марті.


comments powered by HyperComments