В Харкові стартувала виставка, присвячена Грузії (фото)

Юлія Гуш  |  П'ятниця, 20 лютого 2015, 13:04
19 лютого у виставковій залі Харківського художнього музею відбулося відкриття виставки харківського фотографа Володимира Оглобліна під назвою «Здравствуй, Грузия»
В Харкові стартувала виставка, присвячена Грузії (фото)

Також на виставці були представлені роботи молодих харківських художників – Ірини Міцай, Світлани Копи, Ольги Ковальової, Дар’ї Чупрун, Віталія Хіцана и Сергія Любецького. Всі фотографії були зроблені під час їх подорожі до Грузії.

«Чому саме Грузія? Тому що мені взагалі приємно повернутися до тих місць, в яких я був багато років тому, – розповів Володимир Оглоблін, – це повернення до свята повернуло мене в ці чудові місця. Була хороша команда. Хороші молоді люди запропонували мені поїхати в якості керівника. Я із задоволенням погодився. Ми там провели 8 днів. Це була якась феєрична поїздка. Дуже вдала з точки зору фотографії. Дуже вдала з будь-якої точки зору. Були і зустрічі, і відкриття, і унікальні місця, які бачили вперше».

Він розповів, що де б вони не побували в Грузії, всюди їх зустрічали привітно та гостинно. «Коли є такі відкриття – ти сам розкриваєшся, – продовжив Володимир Оглоблін, – більше того, Грузія розуміла, що коїться в нашій країні. Люди зрозуміли звідки цей весь ураган іде. Вони бажали нам перемоги. Бажали Україні щастя, благополуччя. Це було дуже приємно. Ми брали з собою прапор. Він у нас, як стяг перемоги, був всюди – і в гостях, і в дорозі, і в горах. Ми презентували Україну вільною та незалежною, як могли. Тому все, що представлено на цій виставці – це наша реакція, наше щасливе сприйняття цієї чудової країни».

Виставка триватиме до 18 березня 2014.

comments powered by HyperComments