В галереї «Мистецтво Слобожанщини» стартував арт-проект «WWW» (фото)

Юлія Гуш  |  Четвер, 5 березня 2015, 21:49
5 березня в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Обласного центру культури та мистецтва стартував арт-проект «WWW».
В галереї «Мистецтво Слобожанщини» стартував арт-проект «WWW» (фото)

Назву арт-проекту «WWW» організатори розшифровують як «World, Win, Woman» (світ, перемога, жінка). В ньому взяли участь художники, скульптори, фотографи та майстри декоративно-прикладного мистецтва з різних міст України.

«Зараз перед Україною стоїть непросте завдання – перемогти в складному протистоянні, залишаючись на своїх споконвічних принципах збереження життя і відновлення миру. Сучасне суспільство опинилося перед обличчям війни, перемога в якій можлива шляхом глобальної консолідації сил, що засновані на принципах гуманності, правди і верховенства людського права на свободу» – вказують організатори.

На виставці можна побачити живопис, графіку, скульптуру, фотографію тощо. В своїх роботах митці втілюють власне уявлення про світ, перемогу та жіночу роль в її досягненні. В арт-проекті взяло участь 20 авторів. Це Валерія Бучук, Надія Антоненко, Ірина Деркач, Любов Душина, Віктор Корягін, Тетяна Кремея, Володимир Носань, Ірина Заднепряна, Олександр Винокур, Олександр Ляпін, Ігор Лаптєв, Наталя Пустовіт, Олена Шен, Олена Алахмо, Олександр Фролов, Дарія Ракова, Олександр Смородін, Оксана Коржик, Катіб Мамедов та Nikamata.

Виставка триватиме до 21 березня 2015 року.

comments powered by HyperComments