В’ячеслав Картавих презентував нову збірку сучасник байок (фото)

Юлія Гуш  |  Четвер, 24 вересня 2015, 12:20
23 вересня в приміщенні харківської Спілки письменників пройшла презентація книги В'ячеслава Картавих «Нові байки та пародії».
В'ячеслав Картавих

Книга «Нові байки та пародії» являє собою збірку сучасних байок, в яких можна побачити чимало реалій українського політичного та громадського життя. В персонажах Картавих легко вгадується чимало політиків та публічних осіб, їх найбільш характерні риси та недоліки. Книга доповнена ілюстраціями, які підкреслюють основні меседжі його байок.

«Це друге видання сучасних байок, – розповів В'ячеслав Картавих, – перше видання вийшло накладом в тисячу примірників, другий – в 5 тисяч. Книга користувалася великою популярністю, тому я вирішив збільшити наклад. В цій книзі достатньо байок про сьогоднішню владу, про політиків, про міністрів, про губернаторів, про мерів… В основному книга написана в такому от ракурсі. Про те, як обманюється наш народ, про недоліки виборчого права, про свавілля органів правоохоронної та податкової системи. Всього того, з чим ми живемо в нашій державі. Приблизно в такому плані».  

Проте не тільки політики та можновладці висміюються в цих байках. «Тут описані всі людські недоліки сучасності в новому сприйнятті, – додав Картавих, – такі як жадібність, обман, лицемірство, крадіжка, корупція… Останній багато чого присвячено». 

comments powered by HyperComments