Джаз з елементами фолку: в ХНУМ ім. Котляревського відбувся концерт (фото)

Юлія Гуш  |  Понеділок, 16 листопада 2015, 23:59
16 листопада в ХНУМ імені І.П. Котляревського відбувся концерт студентського джазового клубу та фольклорного ансамблю «Стежка».
Джаз з елементами фолку: в ХНУМ ім. Котляревського відбувся концерт (фото)

«KHARKOV STUDENT JAZZ CLUB» – це наймолодший в країні студентський колектив. Він передусім об’єднує людей, які є студентами та випускниками кафедри музикального мистецтва естради та джазу ХНУМ ім. І.П. Котляревського. Його перший виступ відбувся тільки минулого року в стінах самого університету. Головною ідею створення джазового клубу стало бажання об’єднати джазових музикантів, дати їм можливість творити і розвиватися разом, створювати нові інтерпретації джазових стандартів та знайомити з ними шанувальників цього музикального жанру.  

Це другий концерт «KHARKOV STUDENT JAZZ CLUB», на якому він презентував свій експериментальний проект сумісно з акапельним фольклорним ансамблем «Стежка» та музикантом Ехсаном Тавакколем. В концерті взяли участь Сергій Давидов, Сергій Щебликін(trumpet), Павло Роденко(Sax alt,soprano), Дмитро Кулєв(piano), Андрій Литовченко, Гліб Кошмай(drums), Влад Карбовський(bass) та інші. Під час концерту глядачі мали змогу насолодитися народними слобожанськими піснями в джазовому супроводі.

comments powered by HyperComments