До Харкова завітав гурт «Бумбокс», щоб «вилікувати» городян від осіннього депресивного стану (фото)

Олена В'юн  |  Понеділок, 23 листопада 2015, 19:22
У Палаці Спорту харків'ян порадував своїм грандіозним концертом гурт «Бумбокс». Цей перший такий масштабний виступ музикантів у місті.
До Харкова завітав гурт «Бумбокс», щоб «вилікувати» городян від осіннього депресивного стану (фото)

Незважаючи на дощову і холодну погоду, послухати улюблених музикантів зібрався повний Палац спорту. І це навіть не дивно, адже Харків чекав цього великого концерту не один рік.

Група «Бумбокс» уперше виступала на цьому майданчику. Раніше музиканти давали концерти в «ЖАРЄ», «Радмірі» і ККЗ «Україна»: ці майданчики значно менші.

«Ми стали збирати цілі стадіони, а я почуваю себе, як на квартирнику, хвилююся», - поділився Андрій Хвильнюк.

Концерт почався драйвовой піснею «Зірки не їздять в метро». З цієї миті і до останньої хвилини виступу овації не втихали. Кожну наступну пісню зал підхоплював і співав разом з групою. Цей концерт можна назвати справжньою музичною ейфорією. Це незабутнє почуття, коли натовп абсолютно різних людей перетворюється на одну велику сім'ю і ці півтори години знаходиться на одній хвилі.

Такі легендарні хіти, як «Ким ми були», «Квіти у волоссі», «Поліна» і, звичайно ж, «Вахтерам», перенесли харків'ян на десять років назад. Приємно було підспівувати, танцювати і просто отримувати задоволення від цієї музичної ейфорії.

Під час виконання однієї з нових пісень «Вихід» віддані фанати зробили флешмоб, запускаючи паперові літачки. Андрій зворушився: «Сьогодні тут не шоу, сьогодні якось душевно».

Соліст групи «Бумбокс» зворушив глядачів дуже проникливим виконанням пісні «Спи собі сама» в пам'ять Кузьми Скрябіна. Зал плакав і співав разом з Андрієм.

Цей концерт вийшов більше ліричним, ніж очікувалося. Попри те, що Андрій Хвильнюк був трохи застуджений, не хотілося, щоб концерт закінчувався. Глядачі оваціями викликали "Бумбокс" на біс.

Автор: Олена В'юн

Фото: Євген Костик

 

comments powered by HyperComments