В Харкові Сергій Жадан зачитав свої вірші. Востаннє в цьому році (фото, відео)

Юлія Гуш  |  Вівторок, 22 грудня 2015, 10:07
В хабі Spalah відбувся творчий вечір Сергія Жадана під назвою «Вірші. Проза. Переклади».
В Харкові Сергій Жадан зачитав свої вірші. Востаннє в цьому році (фото, відео)

Творчий вечір відбувся в креативному хабі Spalah. Під час заходу Сергій Жадан зачитав свої вірші – як старі, так і ті, що були написані нещодавно, а також поділився зі своїми подальшими планами.

«Ми цього року виступаємо востаннє, – розповів Сергій Жадан, – бо завтра ми вже будемо в Маріуполі. Ми з «собаками» 24-го граємо в торгівельному залі «Україна». В Харкові нас вже більше не буде. Якось ми із видавцем Іваном Лопаченком, який, власне, оголошував цей феєричний вечір, вирішили поставити таку завершальну крапку в нашому цьогорічному безперервному марафоні. Тому що цього року було багато всього. Багато виступів, багато презентацій і багато книжок. І тому хотілося знову таки побачити вас і щось прочитати. І старе, і ще ненаписане».

Незважаючи на назву заходу, уривки з прозових творів так і не пролунали. Причина доволі проста: за словами Жадана, цього року він не писав прози. Охочих послухати поезії та прозу харківського літератора зібралося чимало. Так що місць в залі вистачило не всім – слухачі сиділи навіть на сцені.

 

Фоторепортаж

comments powered by HyperComments