Виставка картин Георгія Делієва відкриється у Харкові

Середа, 23 березня 2016, 06:44
Відомий шоумен і актор комедійного телесеріалу «Маскі-шоу» за освітою архітектор, але свої художні здібності в царині живопису вперше продемонстрував у 2004 році. Тоді персональна виставка відкрилася в Одесі.
Виставка картин Георгія Делієва відкриється у Харкові

Сьогодні у доробку Делієва-художника більш ніж десять персональних і групових виставок.

«В експозиції харківської галереї «Костюрінській провулок» буде представлено близько шістдесяти робіт, написаних у різний час. Більшість полотен створено протягом останніх трьох років. Але крім них є твори і більш ранні, що в цілому надає виставці ретроспективність, а глядачеві — можливість познайомитися з різними художником Делієвим», — йдеться у повідомленні на фейсбук-сторінці виставкового залу.

Харків’янамі представлять портрети, пейзажі і тематичні композиції. В останніх перед глядачем проходить низка фантазійних, гротескових і цілком життєвих героїв, що «стріляють з рогатки по динозаврах, п'ють на самоті і медитують, застиглі в якомусь заціпенінні і відчайдушно махають крилами в спробі подолання чи то гравітації, чи то непідйомності власної душі. Разом вони виявляють зріз нашого часу, нерівний і шорсткий, в якому абсурд і глибокий сенс».  

Відкриття виставки «ХАРлей нашого часу» відбудеться 24 березня о 16:00. Подивитися на портрети і пейзажі шоумена можна до 1 квітня за адресою: пров. Костюринський, 1.

comments powered by HyperComments