Виставка «Проявлення» відкривається у Харкові

Понеділок, 4 квітня 2016, 08:58
Художниця Світлана Єкимова представить свої роботи у галереї «Костюринський провулок».
Виставка «Проявлення» відкривається у Харкові

«Експозиція «Проявлення» — це спосіб вийти з темряви інстинктів, що роздирають, і проявитися в сяючій тонкості сили душі», — описують виставку галеристи.

Відкриття відбудеться 4 квітня о 17:00 за адресою: пров. Костюринський, 1.

Світлана Єкимова приймає участь у UK/raine. Це перший відкритий конкурс, що має на меті підтримку обдарованих молодих художників (від 18 до 35 років) з Великобританії та України, які працюють, навчаються або народилися в одній з цих країн. Змагання проводиться у 5 категоріях: монтаж, нові медіа (в тому числі відео і фотографії), живопис, скульптура і вуличне мистецтво. Роботи 30 митців, що потралять до шортліста, будуть виставлені в Saatchi Gallery протягом одного місяця з 24 листопада до 3 січня 2016 року. Переможці будуть оголошені на відкритті виставки в Лондоні 23 листопада.

Художниця так описала себе на сайті конкурсу: «Живу і працюю в Харкові, в Україні. Незвичайне почуття натхнення і розкриття себе як особистості пережила з першим коханням і першими пробами малювання пастеллю. На кілька років забула про те, що я малювала. Але при переживанні другої невдалої закоханості повернулася до творчості, вона, як кращий друг, мене підняла. Творчість відкрила в мені бажання жити. Вона вивела мене на свою лінію життя».

 

comments powered by HyperComments