У «ЄрміловЦентрі» представлять результат міжнародної творчої колаборації

П'ятниця, 10 червня 2016, 09:46
Протягом 10 днів 16 дизайнерів, програмістів, саунд-дизайнерів, композиторів з України, США, Італії, Японії, Австрії, Словенії та Лівану творили інтерактивні інсталяції.
У «ЄрміловЦентрі» представлять результат міжнародної творчої колаборації

Як повідомляють організатори, «Sex Dialogues» — міжнародний проект-колаборація художників, дизайнерів, архітекторів з медіа-артистами, композиторами і саунд-дизайнерами. «Інтерактивність — мова, якою говорять сучасні технології, вриваючись на територію мистецтва. І якщо можливість прямої взаємодії — це новий шлях в мистецькому полі, то в рамках проекту «Sex Dialogues» ми прагнемо розкрити поняття інтеракції та комунікації в більш широкому соціокультурному контексті, трансформуючи стійкі конструкти, які не підлягають перегляду в сучасному суспільстві», — пишуть у концепті, зауважуючи, що секс є одним з таких понять.

При цьому проект не мав на меті зламати суспільні стереотипи або розказати про секс то, чого хто-небудь до цих пір не знав, «Sex Dialogues» — це експеримент нової розмови на звичну тему «про яку, здавалося б, уже нічого сказати, це обмін досвідом між людьми з різним бекграундом, симбіоз мистецтв, який повинен стати не просто умовним об'єднанням різних практик і технік, а створити нову форму, яка дозволить сучасній формі інтерактивного мультимедіа бути інтегрованою в стару оболонку», наприклад, інтерактивну скульптуру чи інтерактивний об'єкт.

Куратори проету — Нік Акорн (Україна / Австрія), Вікторія Бавикіна (Україна).

Учасники: Віталій Кохан (Україна), Такуто Фукуда (Австрія / Японія), Костянтин Зоркін (Україна), Нікола Лекко (Австрія / Італія), Гамлет Зіньковський (Україна), Анаі Майер (Австрія / Ліван), Джонатан Картер (Австрія / США), Дар'я Титаренко (Україна), Валеріо Занин (Австрія / Італія), Ома Шу (Україна), Себастьян Вехер (Австрія), Оксана Солоп (Україна), Барбара Борко (Австрія / Словенія), Антон Ткаченко (Україна).

Відкриття розпочнеться 10 червня о 20:00, а пізніше на гостей чекає концерт експериментальної електронної музики.

comments powered by HyperComments