Данці реалізують у Харкові мистецький проект

Четвер, 16 червня 2016, 13:05
Міжнародний проект C:NTACT Foundation оголошує кастинг на участь в своєму першому спектаклі в Україні.
Данці реалізують у Харкові мистецький проект

Як повідомляють організатори, C:NTACT вже більше десяти років працює у Копенгагені (Данія). Учасники займаються створенням театральних і медіапостановок про гарячі точки та зони конфлікту (країн Європи, Близького Сходу і Африки). C:NTACT організує вистави з показань свідків певних подій і задіює цих людей на сцені. Унікальність української вистави полягає в тому, що її створять у форматі мюзиклу. «Музичне виконання дозволить учасникам висловити найсильніші емоції, навіть ті, які часто складно передати словами», — пишуть організатори.

Підготовкою вистави займається спільна група українських (режисер, професійні театральні педагоги і тренери) і датських (драматург і композитор) фахівців. Готувати учасників будуть в тому числі і випускники Лондонської школи мистецтв (LISPA, London International School of Performing Arts). Тих, хто пройде відбір, чекають майстер-класи з акторської майстерності та сценічної пластики, заняття з вокалу і багато іншого.

Мюзикл створять в Харкові (з липня по вересень 2016 року). 15 прем'єрних показів пройдуть у місті у вересні 2016 року.

До участі в проекті запрошуються:

- непрофесійні актори віком від 15 до 70 років,

- переселенці з окупованих українських територій і люди, яких зачепили дії по розколу країни (учасниками можуть бути представники обох сторін конфлікту),

- здатні поділитися своєю унікальною історією на сцені,

- люди, що володіють мінімальними музичними і вокальними навичками,

- готові до жорсткого репетиційного графіку протягом двох місяців (липень, серпень) і 15 виступів протягом вересня.

Учасникам з інших міст організатори готові розглянути питання про забезпечення перебування в Харкові (на час підготовки вистави і прем'єрних показів).

Подати заявку можна, заповнивши форму: http://bit.ly/1TS2Yjm або зв'язавшись з координатором проекту Юрієм Масалітіним: 050 534 6953, skype: dizel-tm, e-mail: dizelist@ukr.net.

comments powered by HyperComments