Лесь Панчишин пропонує поглянути на світ «Без слів»

Тетяна Зарубіна  |  Четвер, 16 червня 2016, 22:10
Львівьский художник у рамках проекту «Нові імена» представив свою унікальну виставку
Лесь Панчишин пропонує поглянути на світ «Без слів»

Нова виставка у галереї –  це певний зріз творчих здобутків та уподобань автора.  Лесь Панчишин творить яскраві символічні образи, що приваблюють перш за все динамікою та багатогранністю трактувань. Через незвичні полотна автор намагається передати свої метафізичні уявлення про світ та людину. «Чому проект має назву «Без слів»?Тому що вже забагато їх. Хочеться, щоб нічого не відволікало»

В експозицію увійшли як ранні роботи,так і закінчені недавно,скеровані на різну тематику й жанри живопису. Більшість робіт без назви. Тож потрібно просто дивитися і відучувати. Центром експозиції є серії «Ніч», «День», також виставлена серія «Рух вперед» і роботи, з яких починався творчий шлях художника. Серія День – яскраве глянцеве сонце, що освітлює землю до блиску. Ніч осяяна таємничими сполохами, та ніжним сріблястим місяцем. Обрані мотиви по – новому розповідають про світ – власною мовою.

На жаль,автор живопису не зміг відвідати відкриття власної виставки,але обіцяв зробити це по закінченню експонування. Виставка працюватиме до до 1 липня за адресою: вул. Чернишевська, 15.

comments powered by HyperComments