Відомі особистості Харкова підтримують «сонячних» діток у новому фотопроекті

Тетяна Зарубіна  |  Середа, 22 червня 2016, 20:31
В Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва 22 червня о 16:00 відкрилася фотовиставка. На світлинах – харківські діти із синдромом Дауна поруч із відомими людьми.
Відомі особистості  Харкова підтримують «сонячних» діток у новому фотопроекті

Сонячні діти позують разом із відомими харків’янами. Це немовби нагадує нам, що важливо завжди пам’ятати – кожен із нас – особливий, ми усі різні,але сонячні діти мають такі ж можливості, як і звичайні люди. Вони теж можуть навчатися, працювати та досягати успіху. Підтримка відомих особистостей дозволяє дізнатися про проблеми сонячних діток більшому колу людей.

Ця  виставка є складовою частиною великого соціокультурного проекту «Сонячні діти», який з 9 червня реалізується ООМЦКМ у співробітництві із Харківською благодійною організацією батьків дітей з хромосомними особливостями та лікарів генетиків, Спеціалізованим центром для дітей з особливостями розвитку «ЛАДО», Харківською обласною бібліотекою для дітей та громадською організацією «Харківська платформа розвитку культури і туризму». У центрі вже демонструється виставка про сонячних діток, яку створив відомий херсонський фотохудожник Олександра Андрющенка «Сонячні діти. Перший дотик». Також в рамках проекту  відбулись лекції для небайдужих про особливості людей із синдромом Дауна, ряд «уроків добра і толерантності» для учнів загальноосвітніх шкіл. Проект покликаний привернути увагу до дітей із особливими потребами, сприяти їхній соціальній адаптації та повноцінному розвитку через творчість, 

 

Час роботи виставкового залу:

Пн.- Пт.  –  10:00 – 17:30; Сб., Нд.  –  вихідний

Адреса: вул. Пушкінська, б. 62, виставковий зал 2 поверху.

comments powered by HyperComments