Відкриття Одеського міжнародного кінофестивалю: як це було (ФОТО)

Тетяна Зарубіна  |  Неділя, 17 липня 2016, 10:01
Увечері 15 липня з урочистої ходи червоною доріжкою відкрився Одеський міжнародний кінофестиваль. На свято кіно завітали співачка Джамала, народні депутати і багато інших зірок. Подробиці - у фоторепортажі Південного Кур'єра.
Відкриття Одеського міжнародного кінофестивалю: як це було (ФОТО)

З самого ранку 15 липня робітники готували простір для ходи гостей. А в скверику Пале-Рояль розмістилися різні допоміжні служби і локації кінофестивалю. Рух автотранспорту по Ланжеронівської і Рішельєвській біля Оперного театру перекрито.

З 18 і майже до 19 годин нескінченним потоком по червоній доріжці йшли найрізноманітніші люди. Від володаря "Оскара" за режисерську майстерність Крістофера Хемптона і багатьох інших маститих кіношників до політиків рівня народних депутатів та голови обласної ради. До слова, мер Одеса і губернатор пройшли на відкриття фестивалю через бічний вхід, залишивши червону доріжку без уваги. VIP-персон доповнювали менш рангові персонажі - одеські "містечкові" зірки театру, естради та кіно, депутати міськради, облради, місцеві бізнесмени, медійники та навіть фейсбукери.

Справжньою зіркою з'явилася победільніца "Євробачення" Джамала, яка потім зі сцени Опери виступила з власною аранжуванням арії "Summertime".

comments powered by HyperComments