Програма документальних комедій «Світ за очі» виходить у прокат в Харкові

Середа, 28 вересня 2016, 14:06
З 29 вересня у прокат виходить «Світ за очі» - програма з двох документальних комедій: "RevetaStohneontour" української режиссерки Надії Парфан і "Театр одного актора" поляка Якуба Пьонтека.
Програма документальних комедій «Світ за очі» виходить у прокат в Харкові

Фільми розповідають про трудову міграцію: у пошуках грошей на студійний альбом українські музиканти їдуть в Польщу, в той час, як польський актор їздить на заробітки в Норвегію.

«Театр одного актора» вже був представлений в Лейпцигу та Кракові, а «RevetaStohneontour» отримав нагороду Міжнародного фестивалю Docudays UA і був відібраний на конкурс Міжнародного фестивалю у Варшаві (який є конкурсом класу А).

"Театр одного актора" / OneManShow / ЯкубПьонтек
Марчін – актор, який не зіграв жодної головної ролі в кіно. Народився у маленькому польському містечку і в свої 33 роки єдиний з трьох братів, який досі не одружений. Все життя він мріяв грати у великому кіно, а його ідеалом завжди був Роберт де Ніро. Він пробує виступати в кабаре і працювати стенд-ап коміком, але, не дивлячись на фрустрацію і постійні проблеми, продовжує свою боротьбу.

"Reve ta stohne on tour" / НадеждаПарфан
Як далеко можна зайти на шляху до мрії? Женя і Макс перестали ходити в офіс і серйозно взялися за музику. Їх група називається «Revetastohne». Хлопці займаються горловим співом і мріють стати справжніми рок-зірками. Але для початку їм знадобляться музичний кліп й студійний альбом. А головним чином – гроші, якими зможуть за все заплатити. У пошуках заробітку «Revetastohne» їдуть на Захід.

У Харкові подивитися фільми можна в кінотеатрі "Планета Кіно".

comments powered by HyperComments