Курсанти академії СБУ подорожуватимуть Україною з виставою-реквієм

Субота, 21 січня 2017, 23:32
Курсанти академії СБУ вирушили у всеукраїнський тур з виставою-реквієм «Війна без строку...».
Курсанти академії СБУ подорожуватимуть Україною з виставою-реквієм

Як повідомляє прес-центр СБУ, в Харкові стартував всеукраїнський благодійний тур вистави-реквієма «Війна без строку...» за участі курсантів Академії СБУ. Постановка присвячується пам’яті загиблих співробітників спецслужби. Під час вистави курсанти розповідають їхні життєві історії. Причому, без прикрас і пафосу. У постановці задоєні фотографії та відеоматеріали загиблих, цитати з інтерв’ю, спогади рідних, а також фрагменти фільмів, зроблених Академією.

Постановку, яка відбулася у харківському Палаці студентів, відвідали студенти місцевих вишів, колеги загиблих співробітників, представники місцевої влади та підприємці. Паралельно у холі Центру культури і мистецтв проходила виставка портретів загиблих Героїв СБУ «Невидима варта» авторства співробітниці Академії Лесі Шиденко та її доньки.

Всі зібрані під час вистави кошти керівник Національної Академії СБУ передав начальнику Військово-медичного клінічного центру у Північному регіоні на реабілітацію учасників антитерористичної операції. Найближчим часом курсанти представлять цю виставу глядачам у Дніпрі, Одесі, Вінниці та Львові.

Як повідомляла «Справжня варта», СБУ набирає молодих патріотів. Вже було оприлюднено Правила прийому в Національну академію Служби безпеки України на 2017 рік

comments powered by HyperComments