Півфінали Євробачення 2017 9 та 11 травня транслюватимуть у прямому ефірі

Вівторок, 9 травня 2017, 16:33
Перший півфінал відкриє мультиартист MONATIK
Півфінали Євробачення 2017 9 та 11 травня транслюватимуть у прямому ефірі

Півфінали Євробачення 2017 транслюватимуться у прямому ефірі 9 та 11 травня о 22:00 на Першому каналі.

Виступ мультиартиста MONATIKа відкриватиме перший півфінал Євробачення-2017, що відбудеться завтра, 9 травня, о 22:00.

Уже добре знаний трек "Кружит" співак виконає англійською мовою. Як і завжди під час виступів MONATIKа, буде шоу і фірмові танцювальні постановки.

MONATIK – співак композитор, автор, музикант, саунд-продюсер. У листопаді 2015 року здобува нагороду "Прорив року" за версією музичної премії M1 Music Awards. В лютому 2016-го співак отримав одразу 2 статуетки Національної музичної премії в YUNA: "Найкращий відеокліп" до пісні "Кружит" та "Найкращий альбом 2016" – "Звучит". Дебютний відео кліп "Виходной" був представлений в конкурсній програмі Berlin Music Video Awards 2017.

Як раніше писала «Справжня Варта», для охорони громадського порядку до столиці України прибули найкращі військові кінологи підрозділів Нацгвардії зі своїми чотирилапими вихованцями.

Напередодні міжнародного пісенного конкурсу, який пройде в Києві, кінологічні підрозділи Національної гвардії України розкрили головні елементи підготовки службових собак та продемонстрували, наскільки здатні запобігати ймовірним правопорушенням.

На різних учбових точках нацгвардійці показували етапи підготовки собак до служби та моделювали ситуації, які можуть трапитися під час "Євробачення".

comments powered by HyperComments