Зірки світової музики виступають у Харкові під патронатом Світличної

Середа, 24 травня 2017, 12:32
24 і 25 травня – завершальні дні Першого міжнародного фестивалю «Дзеркальний струмінь»
Зірки світової музики виступають у Харкові під патронатом Світличної

Організатором заходу є Харківський національний академічний театр опери та балету ім. М.В. Лисенка, - повідомляє «Справжня Варта»

У фестивалі беруть участь всесвітньо відомі музиканти з Австрії, Німеччини, США, а також Києва. Усі учасники є переможцями престижних міжнародних музичних конкурсів і регулярно виступають у кращих залах світу. Унікальність фестивалю полягає в тому, що всі його учасники є випускниками музичних навчальних закладів Харкова. Їх об'єднує не тільки успішна професійна кар'єра, а й любов до рідного краю.

ХНАТОБ так само представляє велику освітню програму, в рамках якої проходять лекції, творчі зустрічі з музикантами для різних вікових категорій дітей та молоді, круглі столи та дискусії.

Концерт-закриття фестивалю відбудеться 25 травня о 18:30 - в супроводі симфонічного оркестру Харківського національного академічного театру опери та балету ім. М.В. Лисенка.

Як раніше писала «Справжня Варта», у Харкові разом з Молодіжним симфонічним оркестром гратиме американський диригент Теодор Кучар та німецький скрипаль Данило Австріх

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments