«Лис Микита» та буккросинг: що обіцяє Літмузей шанувальникам літератури

Неділя, 3 вересня 2017, 18:56
Літературний музей продовжує влаштовувати кінопокази просто неба.
«Лис Микита» та буккросинг: що обіцяє Літмузей шанувальникам літератури

6 вересня о 19.00 відбудеться показ багатосерійного мультфільму «Лис Микита», знятого за мотивами казки Івана Франка. Це далеко не перший кінопоказ, який проходить просто неба. Першого разу відвідувачам показали мультфільм «Енеїда» Володимира Дахна, знятий за однойменним твором Івана Котляревського. За словами співробітниць Літмузею, кіно просто неба – це такий досить сучасний формат, який дозволяє людям зібратися у теплій, затишній атмосфері, подивитися фільм і обговорити його, –

Також Літературний музей продовжує традицію буккросингу. 7 вересня о 19.00 відбудеться зустріч з харківською письменницею та керівницею Клубу Анонімних Авторів Таіс Золотковською. Буккросинг проходить в межах «Книжкової клюмби», яка збирає шанувальників сучасної та класичної літератури. За задумом організаторів, ця вулична бібліотека має пропагувати читання книжок серед харків’ян.

Як повідомляла «Справжня варта», 8 вересня у галереї VOVATANYA відкривається новий сезон. Відкриття першої виставки у новому сезоні відбудеться о 19.00. Експозиція «До мого народження» об'єднає роботи Владислава Краснощока.

comments powered by HyperComments