В останні роки українське кіно набуває знаку якості - Світлична

П'ятниця, 8 вересня 2017, 10:29
Ми вже можемо бачити твори різних жанрів навіть на українських каналах. Це й документальні, й історичні кінострічки, які створені в Україні
В останні роки українське кіно набуває знаку якості - Світлична

Це відзначила губернаторка під час святкових заходів до Дня українського кіно в кінотеатрі "Боммер", - повідомляє «Справжня Варта»

"Ми вже можемо бачити твори різних жанрів навіть на українських каналах. Це й документальні, й історичні кінострічки, які створені в Україні", - сказала голова ХОДА Юлія Світлична.

Світлична також підкреслила: "Те, що ми сьогодні знаходимося в «Боммері» - в одному з найповажніших кінотеатрів країни та єдиному на Харківщині комунальному кінотеатрі, - також не випадково. Із цим місцем пов’язано багато історичних подій. І, я сподіваюся, ще багато подій – попереду».

Як раніше писала «Справжня Варта», заходи, присвячені Дню українського кіно, в «Боммері» триватимуть до 10 вересня. Так, 8 вересня о 21:00 та 9-10 вересня о 17:00 та 21:00 тут відбудуться покази найкращих українських короткометражних фільмів, представлених на Одеському міжнародному та інших кінофестивалях.

9 та 10 вересня о 23:30 «Боммер» представить програму «Ніч українського короткого метру», в яку входять кілька альманахів з найцікавіших короткометражок.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments