Харків'янам покажуть, як вони "живуть на нулі"

Середа, 27 вересня 2017, 14:02
Це новий героїчний проект Обласного центру культури й мистецтва
Харків'янам покажуть, як вони "живуть на нулі"

Основна ідея проекту – показати героїзм звичайних українців, які, стримуючи військову агресію ворога, ціною життя щоденно виборюють право своєї країни на незалежність, - повідомляє «Справжня Варта»

«Експозиція складатиметься зі світлин, живопису, проілюстрованої поезії, які народжені «на нулі», тобто на передовій, вогняному рубежі фронту, - розповідають організатори. - Проект позиціюється як мистецька платформа для українських воїнів, завдяки якій вони будуть «почутими» людьми, що досить мало знають про життя «на нулі». Творчість учасників проекту є противагою тим, хто переконує, що війна всіх ламає. Змінює всіх, але не всіх ламає».

У експозиції буде представлено фотографії Юрія Величка (позивний «Фотограф»), фотографії та вірші Максима Кривцова (позивний «Далі»), живопис Павла Кулика (позивний «Барклай»).

На відкритті виставки будуть присутні «Нескорені»- Анатолій Горбенко, позивний «Бугор» (м. Суми), та Роман Максимець, позивний «Іспанець» (м.Львів).

Урочисте відкриття виставки – 28 вересня о 16:00, вона проходитиме З 28 вересня по 10 жовтня в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва  . Вхід - вільний.

Як раніше писала «Справжня Варта», у Харкові пройде оперний фестиваль.

«СхідOPERA - 2017» проходитиметь з 30 вересня до 11 жовтня. Він пройде «під знаком» великого Джакомо Пуччіні.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments