KharkovGuitarQuartet презентує слухачам нову програму сучасної академічної музики

Субота, 30 вересня 2017, 15:32
Символічно, що концерт відбудеться в Міжнародний День Музики, так що всі бажаючі ближче познайомитися з академічною музикою будуть мати таку можливість 1 жовтня, о 18:00, в арт галереї COMEIN (вул. Данилевського, 26).
KharkovGuitarQuartet презентує слухачам нову програму сучасної академічної музики

KharkovGuitarQuartet – творча формація музикантів, метою яких є пропаганда сучасного мистецтва в Україні та за її межами. Колектив брав участь у таких топових проектах та фестивалях як «Ізоляція», «ГОГОЛЬFEST», «ПогранКульт: ГаліціяКульт», «Кропивницький 2017». Також музиканти вже неодноразово представляли своїм слухачам прекрасні і цілісні за своєю концепцією концертні програми – концерт музики американських minimalists, концерти та лекції за участю композиторів Р. Камерона-Вульфа (США), і А. Кастілья-Авіла (Австрія, Іспанія) та ін

Нова програма колективу має назву«TheShapeofGuitartoCome» (що можна перевести як «Образ гітари в прийдешнє») иполностью складається з творів, написаних за останнє десятиріччя. Твори підібрані таким чином, щоб показати, що гітара – це один із самих сприятливих інструментів для різних експериментів у новій музиці. А загальна палітра концертної програми покликана намітити горизонти розвитку академічної гітарної музики в ХХІ столітті.

Не заблукати в лабіринтах нотних партитур, і зрозуміти яким буде майбутнє гітарної музики, допоможуть коментарі від кандидата мистецтвознавства, лектора-музикознавця Катерини Лозенко.

comments powered by HyperComments