UkrDanceCup 2017 – головна танцювальна подія цієї осені

Субота, 28 жовтня 2017, 19:17
4 і 5 листопада в терміналі С міжнародного аеропорту Харків відбудеться неординарне танцювальне видовище України.
UkrDanceCup 2017 – головна танцювальна подія цієї осені

"Ми з задоволенням запрошуємо і Вас стати глядачами та учасниками 3-го Міжнародного фестивалю бального танцю UkrDanceCup 2017", - запрошують організатори. 

На території, порівнянної з площею футбольного поля, буде збудований, що називається «з нуля», сучасний дансхолл. Два танцювальні майданчики великого розміру, незвичайна сцена, місткі трибуни, столики прямо біля паркету, зона магазинів, гардероб і роздягальні, лаунж-зона, бар-ресторан, креативне простір для всієї родини, галерея магазинів. Обидва танцполи буду висвітлені неймовірною кількістю ліхтарів, софітів, прожекторів. І у кожного буде унікальна можливість побачити відразу два окремих змагання. Глядачів також чекає містка безкоштовна парковка.

Сьогодні конкурси бальних танців – це дійсно неймовірна краса. Над кожним танцюристів працює ціла команда фахівців, від тренерів до візажистів.

"І якщо Ви не бачили виконавців бальних танців хоча б кілька років, то повірте, Ви будете вражені змінами як якості виконання, так і дивовижною красою кожної танцювальної пари. А ці пари ми очікуємо не тільки з України, але і з США, Англії, Польщі, Ізраїлю, Білорусі, Росії", - сказано  повідомленні. 

Початок вечірнього відділення 19.00, обидва дні. Для глядачів вечірнього відділення бажаний dresscode.

comments powered by HyperComments