«Я прийшла з дитинства»: Художній музей презентує нову виставку

Субота, 25 листопада 2017, 08:01
У Харківському художньому музеї стартує персональна виставка Тетяни Золотарьової.
«Я прийшла з дитинства»: Художній музей презентує нову виставку

На виставці «Я прийшла з дитинства» Тетяни Золотарьової можна буде побачити більше півсотні графічних творів у техніці пастелі, акварелі, гуаші. Значну увагу у своїй творчості художниця приділяє ілюстраціям казок Шарля Перро, Сельми Лагерлеф, Пола Гелліко, Андрія Таврова, Костянтина Паустовського. Крім того, на експозиції буде представлено малюнки на тему «Мій Харків». Виставка відкриється 29 листопада о 16:00 у Виставковій залі Харківського художнього музею.

Твори Тетяни Золотарьової експонувались на персональних виставках у Музеї народного мистецтва Слобожанщини (2006 р., 2012 р.), Харківському національному університеті ім. В.Н. Каразіна (2004 р., 2008 р.), Харківському театрі ляльок (2001 р., 2005 р.), на виставці, присвяченій 150-річчю до дня народження Г. Семірадського в смт Печенігах Харківської обл., на виставці «Вікно у дивосвіт» Харківського клубу писанкарів (1999 р., 2003 р., 2006 р.), виставці майстрів народної творчості України.

Разом з тим Харківський авангард має переїхати до столиці. Як повідомляла «Справжня варта», в грудні 2017 - лютому 2018 у Національному художньому музеї України буде представлений проект-дослідження, присвячений харківському авангардному мистецтву (початок ХХ - початок ХХІ століття) і Харкову, як місту авангардних традицій і тенденцій.

comments powered by HyperComments