Близько півтисячі учасників Вертеп-фесту-2018 виступатимуть у центральних парках Харкова та в багатолюдних місцях по всьому місту

Середа, 10 січня 2018, 15:53
Масштабна святкова феєрія у різдвяно-новорічні свята проходить під патронатом голови ХОДА Юлії Світличної.
Близько півтисячі учасників Вертеп-фесту-2018 виступатимуть у центральних парках Харкова та в багатолюдних місцях по всьому місту

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Фестиваль проходитиме під об’єднуючими гаслами - «Від Харкова по Карпати - Україна рідна мати!», «Схід і Захід разом. Різдво єднає нас!», «Від Заходу до Сходу ми - діти одного народу».

«Вертеп-фест відбувається на Харківщині вже вдруге. Це ініціатива громадськості, яку обласна адміністрація не могла не підтримати, адже цей проект об’єднує всю Україну. В цьому році фестиваль став по-справжньому всеукраїнським, - розповів заступник голови - керівник апарату ХОДА Анатолій Бабічев. - Мета фестивалю - привернути увагу до нашої культурної спадщини, традицій, по-новому подивитися на нашу історію. Незважаючи на ситуацію на Донбасі, творчі колективи охоче приїжджають на Харківщину, адже саме тут твориться нове майбутнє нашої країни».

Як писала "Справжня Варта" раніше, другий рік поспіль Харків відчиняє свої майдани, вулиці, торговельно-розважальні центри та парки для феєричного святкування: на «Старий Новий рік» (13-14 січня) до Харкова на «Вертеп-фест» знов з’їжджаються колективи вертепів майже зі всіх регіонів України. Також ми публікували програму фестивалю.

Як пройшло у Харкові масштабне свято "Вертеп-фест" минулого року, можна подивитись тут.

 

comments powered by HyperComments