Казкотерапія для переселенців: у Харкові презентують незвичайну книгу

Понеділок, 22 січня 2018, 15:41
23 січня в обласній бібліотеці для юнацтва презентують книгу-казку для дітей-переселенців.
Казкотерапія для переселенців: у Харкові презентують незвичайну книгу

Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

У Харківській обласній бібліотеці для юнацтва відбудеться авторська презентація книги-казки «Туки та Зуки» кризового психолога, волонтера всеукраїнського проекту допомоги родинам загиблих українських військових «Родинне коло», арт-терапевта Єлизавети Герасименко.

У програмі заходу:

- казкотерапія, як ефективний метод подолання стресових ситуацій;
- досвід роботи автора з дітьми з родин ВПО за методом казкотерапії;
- презентація з елементами тренінгу книги-казки «Туки та Зуки».

Як писала "Справжня Варта" раніше, у  Харкові презентували комікси про «кіборгів». Проект «Кіборги. Комікс» був заснований ГО «Вірні Традиціям», яка об’єднала військових, медиків, юристів, митців та просто небайдужих бізнесменів. За словами авторів, формат коміксу, такий популярний на Заході, для української аудиторії залишається незвичним. А «Кіборги» взагалі є нетиповим виданням для свого жанру, адже в ньому розповідаються цілком реальні історії, основані на спогадах захисників Донецького летовища.

Це вже не перший комікс, присвячений найбільш болючим  проблемам сьогодення. Нещодавно в Харкові відбулася презентація графічного роману «Перехрестя: Дев’ять історій про війну та насильство». Це перша в Україні графічна новела, присвячена анексії Криму та військовим діям на Сході України.

comments powered by HyperComments