У Харкові пройшов танцювальний конкурс для креативних пар

Субота, 17 березня 2018, 18:41
Танцювальний конкурс проходить в межах заходів Dafi Fashion Days, присвячених весняно-літнім колекціям одягу.
У Харкові пройшов танцювальний конкурс для креативних пар

Проект Dafi Fashion Days реалізують у Харкові вже в сьомий раз. Цього року його окрасою став танцювальний конкурс для пар. Перший етап Dafi Fashion Dance стартував вчора, 16 березня. Він став ключовою подією DFD, в межах якої представники різних шкіл та напрямків змогли показати свої таланти. Того дня на імпровізованій сцені виступило 8 пар, які потішили глядачів своєю різноплановістю. Серед них були як переможці Чемпіонату світу, так і найбільш талановиті аматори. А спеціальними гостями заходу стали Юрій Горбунов та Катя Осадча, які і провели танцювальний конкурс.  

"Я працювала зі всіма парами, - розповіла Олена Жаворонкіна, хореограф проекту, - від кастингу до виходу на сцену. Вони всі дуже різні. По стилю та по характеру. Всі дуже цікаві люди. Ми постаралися зробити так, щоб наш Dafi Fashion Dance дуже гармонійно вписався в Dafi Fashion Days. Така була задача. І ми постаралися це зробити яскравим, барвистим, різноманітним. І я дуже сподіваюсь, що це у нас вийшло. Учасники дуже хороші, цікаві, вони всі творчі. Кожен по-різному. Це цікава робота, нехай вона тривала, припустимо, два тижня. Але це було дуже цікаво та пізнавально. Я думаю, що ми доставимо людям задоволення".  

Кожен виступ - це не просто танок. Це окрема історія, яку учасники розповідали мовою хореографії. Наприклад, того дня можна було побачити таку собі замальовку зі студентського життя, виконану в стилі рок-н-рольного джайву. 

"У нашого танцю така історія: мій партнер - "ботан", а я така собі "фіфа", - розповіла Лілія Міленчук, - ми сидимо в інституті. Нам кажуть, що через десять хвилин у нас екзамен, а я не знаю що робити. І я помічаю "ботана" і думаю, що зараз я його закохаю в себе. І він мені допоможе. І протягом всього танцю я привертаю його увагу, і в кінці він мені допомагає".  

Інший танець вже був присвячений людям третього віку. Це був хастл про двох пенсіонерів, яких життя неочікувано звело разом: "У нас така спонтанна зустріч на пошті, - розповів Віталій Дорофєєв, - бабуся прийшла відправити листа. І там все закрутилося. У нас така романтична історія. Все у них добре закінчується". 

"Літні бабуся та дідусь, згадуючи молодість. крутяться в запальному динамічному танці, - додала  Юлія Губницька, - так розвиваються їх стосунки". 

Щодо основного заходу, то протягом цих двох днів відвідувачі могли подивитися покази колекцій весни-літа 2018 для дорослих і дітей, відвідати безкоштовні майстер-класи і консультації професійних стилістів, візажистів і перукарів. 

comments powered by HyperComments