Мистецтво

14:45
У зв'язку з рішенням Кабінету міністрів України про необхідність введення карантину з 12 березня по 3 квітня, наслідком якого, в тому числі, є заборона на проведення масових заходів, організатори Міжнародного фестивалю класичної музики Kharkiv Music Fest змушені повідомити про корективи в проведенні фестивалю.
18:23
Концерти МАСО «Слобожанський», які мали відбутися у березні, у зв’язку з карантином переносяться на квітень.
11:34
Стали відомі переможці першого Всеукраїнського конкурсу молодих композиторів імені Бориса Лятошинського. Конкурс є частиною грандіозного міжнародного фестивалю Kharkiv Music Fest-2020, який відбудеться у Харкові 28 березня – 10 квітня 2020 року.
15:11
Уперше в Україні всесвітньо відомий піаніст Пол Льюїс (Великобританія) дасть сольний концерт 10 квітня у Великій залі Харківської філармонії. Музикант виступить у рамках Міжнародного фестивалю Kharkiv Music Fest, який у 2020 році присвячений 250-річчю від дня народження Людвіга ван Бетховена.
18:24
Цієї весни в Україні пройде кілька масштабних музичних фестів на будь-який смак і вік, на різних локаціях і майданчиках.
16:52
Експозиція є зібранням кращих дизайнів у різних техніках: вишивка бісером, стрічками і нитками.
14:58
Гості заходу ознайомляться з оригінальними роботами Дарини Нагаєць, дізнаються про художні методи і експерименти, подальші творчі плани художниці.
10:18
Книгарня Є разом з видавництвом «Люта справа» запрошує на презентацію книжки Юрка Космини «Котлети з ведмедя», яка відбудеться сьогодні, 20 лютого.
13:39
Переможців першого Всеукраїнського однойменного кіноконкурсу імені Д.Головачова нагородили у Харківському національному університеті ім.В.Н.Каразіна. Автори кращих короткометражок детективного і соціального спрямування, драм про кохання, наркоманію, екологію, перше побачення отримували вітання й нагороди.
09:41
Молодіжний академічний симфонічний оркестр «Слобожанський» запрошує харків’ян на нову святкову програму Володимира Козлова «Vidverto…»