Мистецтво

23:56
Яку роль грають ЗМІ у соціальних конфліктах? У кого варто брати інтерв’ю під час війни? Як медіа висвітлюють конфлікт на Донбасі? В Харкові експерти презентували ініціативи, які спрямовані на висвітлювання конфліктів в ЗМІ.
00:32
У Книгарні «Є» відбулася зустріч з авторами архітектурного путівника Славутичем – унікальне видання презентував доктор Філіппа Мойзер та кураторка архітектурних проектів Евгенія Губкіна.
13:00
Відкрилася нова виставка художниці Наталі Мироненко
11:58
З 9 березня по 19 квітня 1930 року в приміщенні оперного театру Харкова відбувався відкритий судовий процес над українською інтелігенцією (справа «СВУ»).
23:01
Нещодавно у Харкові відбулося традиційне святкування Дня однієї вулиці, яке пройшло на вулиці Мистецтв.
13:45
Проект «Хундертвассер, ти — прекрасний», що триватиме з 15 до 30 квітня, передбачає виставку, лекції та майстер-класи.
09:20
Творчі колективи Харківщини протягом квітня поводять концерти, лекції та майстер-класи для мешканців Луганської та Донецької областей, а також воїнів АТО.
10:40
У центрі сучасного мистецтва «ЄрміловЦентр» у межах конкурсу цифрового мистецтва COMFY ART PRIZE пройшла відкрита лекція Аліси Ложкіної під назвою «Кар’єра художника в сучасному світі: що потрібно знати новачку».
10:17
Серед задіяних акторів — Олексій Рубинський, який вже кілька років не чує, але продовжує працювати на сцені і викладати.
08:43
П’ятий рік поспіль харків’яни можуть познайомитись з новими фільмами, знятими в Австрії.