Мистецтво

16:18
9 жовтня в Харкові відбулася низка заходів, присвячена 130-му ювілею з дня народження Володимира Свідзінського.
12:51
Поетична зустріч відбулася в межах Першого міжнародного фестивалю сучасного мистецтва МUTABOR.
12:20
23 вересня в приміщенні харківської Спілки письменників пройшла презентація книги В'ячеслава Картавих «Нові байки та пародії».
17:32
Харків’яни мають нагоду побачити спектакль за романом Сергія Жадана «Депеш Мод». Про це розповіли автори проекту під час прес-конференції, яка пройшла в Харківському антикризовому інфоцентрі.
12:37
В Харкові на базі Харківського театру для дітей та юнацтва буде реалізований унікальний театральний проект, оснований на романі Сергія Жадана «Депеш Мод».
16:30
14 вересня у Новій Водолазі, що неподалік від Харкова, відбулася презентація збірки поезій Оксани Мардус «Соло гончарного кола». У заході взяли участь літератори з Харкова, члени Національної спілки письменників України.
10:40
Скрипки цього майстра мають неперевершене звучання, з яким не можуть зрівнятися інструменти сучасних фахівців. Усе це про музичне творіння Страдіварі. Нещодавно харківській знавець смичкових інструментів Валентин Тимошенко розв’язав загадку звуків «королеви» струнних епохи Відродження.
15:22
2 вересня в межах поетичного туру «Meridian Czernowits-2015» в актовому залі ХНУ ім. В.Н. Каразіна відбулася зустріч з Оксаною Забужко.
18:10
Створити на піску кішку, собаку або якогось незвичайного казкового героя. У Харкові в саду ім. Шевченка на полотнищі, довжина якого понад 1000 метрів, малеча створила найдовшу в країні «мапу мрії».
21:28
20 серпня в садку харківського Літературного музею в межах проекту «Включи в себе життя» пройшла третя відкрита репетиція плейбек-театру «Живе дзеркало».