Мистецтво

11:18
Вони зібралися на честь пам’яті заслуженого діяча мистецтв, художника та педагога, професора Сергія Бесєдіна та присвятили великому митцю дивовижну експозицію пейзажів та натюрмортів. Все це про художників виставки під назвою «З іскри – світло душі і натхнення полум’я», яка днями відкрилася в галереї «Бузок».
13:18
6 травня в харківській Спілці письменників пройшла презентація художньо-документального відеоциклу Владислава Проненка «Харківські завулки».
13:06
5 травня в галереї сучасного мистецтва «Костюринський провулок» стартувала персональна виставка Антоніни Савченко і Ганни Червонної під назвою «Майстерня сонця».
21:08
28 квітня в харківській книгарні «Є» пройшла презентація другої книги Ігоря Зарудка «Якщо твій янгол Йосипівна».
20:46
28 квітня в книгарні «Books» український поет, філолог та літературознавець Сергій Ткаченко презентував свої три останні книги.
15:29
20 квітня в галереї галереї «Come in» відкрилася виставка «Inferno», до якої увійшли роботи ілюстратора з Італії Габрієля Дель'Отто. Інформує сайт "Восточний дозор".
16:16
У рамках Міжнародної трієнале екологічного плакату «Четвертий блок» в Харкові проходить виставка дитячих робіт «Що я бачив». Повідомляє сайт "Восточний дозор".
11:42
Хлопець з Луганська написав музику, присвячену подіям на Донбасі. Педагоги із спецмузшколи, де виховується 15-річний музикант Івашкевич Павло з Луганська, вже назвали музику шедевром.
18:00
У ТЦ «Аве Плаза» відкрилися виставки ще двох конкурсних номінацій Трієнале екологічного плакату «Четвертий блок»: «Екологія Землі» і «Екологія культури». Тематика трієнале «Четвертий блок» значно розширилася. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
16:21
17 квітня в кінотеатрі імені Довженка відбулася прем’єра фільму «Герой України Євген Котляр», створеного активістами ГО «Зелений фронт».