Ярославський запускає Винського у космос

Микола Кузнєцов  |  Вівторок, 26 серпня 2008, 17:28
«Вони (компанія Нью Системс АМ, – авт.) такі ж інвестори, як я космонавт», – заявив міністр транспорту й зв'язку Йосип Винський, коментуючи реконструкцію Харківського аеропорту фірмою Олександра Ярославського. На думку журналу «Кореспондент», шанси в харківського бізнесмена відправити Й. Винського до зірок досить пристойні.
Ярославський запускає Винського у космос

«Розмах, з яким діє Ярославський – підтвердження того, що він якщо й не хазяїні регіону, то вже точно один з його патронів», – уважає автор статті.

Видання нагадало, що Харківська міськрада віддала аеропорт в оренду О. Ярославському на 49 років. Інвестор буде платити у казну міста 1.8 мільйона гривень щорічно, а у реконструкцію аеровокзалу вкладе 119 мільйонів доларів.

Усього ж на підготовку до Євро-2012 у Харкові О. Ярославський готовий інвестувати півмільярда доларів.

Однак міністр транспорту не вгамовується, пише «Кореспондент».

«Чим скоріше піде інвестор, тим краще для аеропорту Харкова», – заявив И. Винский.

У свою чергу, О. Ярославський прагне відповідати на слова справою. Вже у вересні його компанія розраховує почати роботи. При цьому на об'єкти, що споруджуються в аеропорту, встановлять вэб-камери, щоб будь-який бажаючий не відходячи від комп'ютера міг провести інспекцію ходу робіт.

«Загалом, якщо харківський мільйонер своє слово стримає, то Винському нічого не залишається, як готуватися до польоту в стратосферу», – резюмує «Кореспондент».


 

comments powered by HyperComments