Ярославський залишиться інвестором аеропорту незалежно від результатів суспільних слухань

Микола Кузнєцов  |  Середа, 27 серпня 2008, 15:48
На суспільних слуханнях із приводу реконструкції Харківського аеропорту будуть обговорюватися деталі робіт на аеровокзалі. Головним чином, буде вислухано думку місцевих жителів, оскільки це стосується їх найбільше, повідомив директор Департаменту транспорту та зв'язку Харківського міськвиконкому Євген Водовозов.
 Ярославський залишиться інвестором аеропорту незалежно від результатів суспільних слухань

За його словами, про те, що компанія харківського бізнесмена Олександра Ярославського Нью Системс АМ за результатами слухань відмовилася від оренди, мови не йде. Місцевих жителів уважно вислухають, і якщо їх не задовольнить, як той або інший об'єкт аеропорту впливає на їхнє життя, компанія буде шукати з ними компроміс, аж до зміни проекту.

У той же час Є. Водовозов виразив упевненість, що слухання пройдуть без гострих конфліктів – жителі району в першу чергу зацікавлені у розвитку аеропорту.

«Я не думаю, що будуть якісь заперечення, адже нічого, крім розвитку даного району, реконструкція аеропорту не принесе», – сказав керівник транспортного Департаменту.

Як повідомила прес-служба Харківської міськради, 6 вересня у великому залі виконавчого комітету міської ради (пл. Конституції, 7, 3 пов.) відбудуться загальноміські суспільні слухання на тему «Реконструкція «Міжнародного аеропорту Харків».


 

comments powered by HyperComments