ШОК! З продажу зникли картки поповнення рахунку

Ганна Глебова  |  Середа, 20 травня 2009, 13:13
Харків'яни ризикують залишитися без мобільного зв'язку. Картки поповнення рахунку для користування послугами мобільних операторів Київстар і МТС в багатьох місцях Харкова зникли з продажу.
Знайти картки почало справжньою прооблемою.

Сьогодні вранці сотні харків'ян збилися з ніг у пошуках карток поповнення рахунку мобільних операторів Київстар і МТС. така ж ситуація спостерігається в багатьох містах України. Продавці знизують плечима – оптовики пообіцяли їм завезти картки до обіду.

У свою чергу, представники компанії МТС прокоментували кореспонденту «Міської Варти» ситуацію так: зникнення карток поповнення з продажу невипадкове і пов'язане з подорожчанням самого паперу, на якому друкується код. Оператори встали перед вибором – або брати плату ще й за сам папір, або ж шукати альтернативні методи поповнення телефонного рахунку.

Тому було вирішено активніше переходити на поповнення телефонних рахунків за допомогою електронних систем. З часом планується повністю вивести з вжитку картки поповнення рахунку і перейти на електронне обслуговування. Тим більше, як завірили представники компанії МТС, кількість банккоматів, за допомогою яких можна буде провести цю операцію, на вулицях міста буде стрімко рости.

Як раніше повідомляв наш сайт, оператор мобильного зв’язку МТС з 1 березня підняв тарифи майже на третину і зменшив кількість акційних безкоштовних хвилин. Також нагадаємо, що оператор мобільного зв'язку компанія «Київстар» лікідувала свій суб-бренд «Мобілич».
 

comments powered by HyperComments