З 28 травня подорожчав проїзд в електричках

Ганна Глебова  |  Четвер, 28 травня 2009, 11:37
Дачний сезон ознаменувався різким підвищенням вартості квитків в приміських електричках.
Дачникам доведеться розщедритися.

Сьогодні, 28 травня, набувають чинності нові тарифи на перевезення на приміському сполученні. Зокрема, на Південно-західній залізниці (ПЗЗ) вартість квитків зросте в середньому на 27%, залежно від маршруту проходження. У разі покупки проїзних документів на станціях, в квиткових касах, комісійний збір у розмірі 1 грн. не стягується, на відміну від придбання квитка в самому поїзді.

Крім того, для економії часу і грошей залізничники пропонують пасажирам купувати абонементні квитки, вартість яких залежить від маршруту. Нагадаємо, Південно-Західна залізниця перевозить пасажирів в приміському повідомленні в основному на території Київської, Вінницької, Житомирської, Хмельницької, Сумської, Чернігівської областей і частково в Рівненській, Чернівецькій, Черкаській, Полтавській і Тернопільській областях.

Також нагадаємо, 9 березня в Україні були введені нові тарифи на проїзд в залізничному транспорті. Разом з тим, з 1 червня 2009 року пасажирам слід чекати нового подорожчання залізничних квитків: у плацкартних вагонах – на 4.7%, в купейних і СВ – на 7.4%.

 

comments powered by HyperComments