В уряді хочуть підняти тарифи на газ

Середа, 7 липня 2010, 15:12
Кабінет Міністрів України розглядає можливість збільшення тарифів на газ для оздоровлення фінансового стану "Нафтогазу". Про це сьогодні, 7 липня на прес-конференції повідомив віце-прем`єр-міністр Сергій Тігіпко.
В уряді хочуть підняти тарифи на газ

 "Будуть ухвалені непопулярні рішення, які передбачатимуть збільшення тарифів. Я переконаний, що такого збільшення тарифів, яке було практично на 100% узгоджено попереднім урядом не буде, буде менше, але все таки ми про це говоритимемо", - сказав Сергій Тігіпко.

Також він відзначив, що фінансовий план "Нафтогазу" ще обговорюється, і саме в цьому документі передбачено збільшення тарифів на газ для населення і промислових споживачів.

Нагадаємо, прем`єр-міністр Микола Азаров, коментуючи необхідність підвищення цін на газ, пообіцяв, що газові тарифи будуть підвищуватися лише в тих регіонах, де вони істотно занижені.

Але ж варто нагадати, що для потреб населення спалюється український газ, ціна якого становить 60 доларів за тисячу кубів. Для промислових потреб блакитне паливо експортується.  Очевидно, що за газ повинні більше сплачувати підприємці, які мають дуже застаріле обладнання на виробництві, а не населення. А нам пропонують усе навпаки.




 

comments powered by HyperComments