Влада намагатиметься спростити ведення бізнесу

Середа, 1 червня 2016, 18:00
Мін’юст і Мінекономрозвитку на найближчому засіданні Кабміну виступлять з ініціативою затвердження уточненого плану заходів щодо спрощення ведення підприємницької діяльності в країні.
Влада намагатиметься спростити ведення бізнесу

«Ми маємо в цьому році отримати чітку «дорожню карту» реформ в цій сфері, яка забезпечить виконання зобов’язань Кабміну щодо входження України до 2018 року в топ-50 країн в загальному рейтингу легкості ведення бізнесу», — зазначив міністр юстиції Павло Петренко. Він повідомив, що за оцінками експертів в рейтингу Doing Business-2016 Україна зможе піднятися з 83 на 65 місце.

Павло Петренко наголосив, що покращення рейтингу позитивно відіб’ється і на громадянах, бо «полегшення умов ведення бізнесу забезпечить Україну новими інвестиціями, а українців — робочими місцями».

«Зростання рейтингу — це не просто умовна цифра. Це той показник, який дає іноземним інвесторам оцінити державу і визначитися щодо інвестування. За підрахунками експертів Світового банку, 1 пункт в рейтингу Doing Business приносить державі близько 500-600 млн. доларів інвестицій», — резюмував міністр юстиції.

comments powered by HyperComments