Потрібна національна програма "Український трактор" - Ярославський

Четвер, 12 січня 2017, 07:14
Бізнесмен планує звернутися до Президента Украини Петра Порошенка за підтримкою
Потрібна національна програма "Український трактор" - Ярославський

"Раз сільгоспмашинобудування та тракторобудування у нас об'єктивно національний економічний пріоритет, то потрібна національна програма "Український трактор". Ми почали над нею працювати ще до запуску ХТЗ. І вже найближчим часом я планую представити її Президентові України та звернутись до нього за підтримкою", -  заявив власник DCH і інвестор Харківського тракторного заводу Олександр Ярославський в коментарі Укрінформу .

Нагадаємо, що 6 грудня за планом відновлення виробництва, на роботу вийшли співробітники ХТЗ, що безпосередньо залучені до підготовчих процесів, на чолі з генеральним директором підприємства Андрієм Ковалем.

Група DCH навела коментар свого власника і президента  Олександра Ярославського, який так оцінив цю подію: «Сьогодні радісний день в історії ХТЗ - у нас з'явилася можливість почати все процеси, необхідні для запуску виробництва. Я вдячний Президенту України за допомогу у розблокуванні роботи заводу, а губернатору Харківської області за послідовну підтримку наших зусиль у цьому напрямку".

Раніше голова ХОДА Юлія Світлична написала у своєму блозі на фейсбуці.

"З завтрашнього дня відновлює роботу ХТЗ. Ситуація з підприємством була непроста, але після особистого втручання в це питання Президента України вона вирішена. Підприємство починає роботу. Відновлення промислового виробництва на Харківщині - наш пріоритет".

До цього група DCH Олександра Ярославського офіційно повідомила про початок процесу придбання додаткової кількості акцій ПАТ «Харківський тракторний завод» (ХТЗ) у розмірі 29% статутного фонду. Йдеться про пакет, який до недавнього часу мав намір сформувати австрійський інвестор Зігфрід Вольф для досягнення цільової структури власності. За домовленістю сторін умови придбання даного пакета є конфіденційними.

comments powered by HyperComments